In Behind the scenes, VP Nieuws

Vanaf vandaag zijn we weer operationeel. In de afgelopen week zijn we verhuisd van het Science Park Eindhoven naar Langendijk 12 (op industrieterrein De Hurk) in Eindhoven. Na 14 jaar zitten we nu op een nieuwe locatie… Maar slechts tot en met 30 april! Daarna verhuizen we naar onze definitieve locatie op Strijp-S:

Strijp gebouw SX
Ons (post)adres is van 7 maart t/m 30 april:

Veldkamp Produkties BV
Langendijk 12
5652 AX, Eindhoven

Lees hier meer over onze tijdelijke verhuizing en onze verhuizing naar Strijp-S in de meivakantie.

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.