In Blog, VP Nieuws

Het grote voordeel van stagelopen bij Veldkamp Produkties: je wordt vanaf dag één echt betrokken bij projecten. Letterlijk! Op mijn eerste stagedag mocht ik (Sophie) bij de intake aanwezig zijn van de SX Sportsclub voor een project dat The Challenge ging heten. Spannend! Uit de intake kwam een opdracht waarvoor we drie mannen in beeld zouden brengen: drie sportievelingen die elkaar uitdagen om 12 weken lang te sporten en hun eetgewoontes aan te passen. Extra bijzonder: één van deze sportievelingen was onze directeur Jeroen!

12WeekChallenge

Voordat deze 12-Week Challenge begon, werd door een speciale scanner van Energy Lab (ook te vinden in ons SX gebouw) gekeken hoe de mannen ervoor stonden. Hoeveel procent spieren, hoeveel procent vetmassa? Het uiteindelijke doel werd na de scan bepaald en daarna begon het harde werk.

12WeekMarc

En ook wij konden aan het werk! En dan heb ik het niet alleen over Jeroen, die gemotiveerd de sportschool trotseerde; de crew begon vol enthousiasme aan de opnamen voor de videoproductie. We interviewden de deelnemers op verschillende momenten en filmden personal trainings en sportsessies in de SX Sportsclub. Het toppunt was een groepsactiviteit, geregeld door Erwin Korst (eigenaar van de Sportsclub), waarbij de mannen een intensieve boks-clinic kregen. De energie die de mannen uitstraalden zal als inspirerend worden ervaren in de uiteindelijke video.

12WeekJeroen

Als productiestagiaire mocht ik veel regelen voor het project en was ik de persoon die mocht bellen en overleggen met onze klant. Het leukste vond ik het regelen van de interviews. Ook was ik bij de opnamen aanwezig, soms mocht ik zelfs interviews afleggen. Momenteel zijn we de laatste opnamemomenten aan het inplannen en wordt de montage opgestart. De laatste puntjes op de i! Ik begin al heel benieuwd te worden naar het eindresultaat. Vanaf februari zal de film te zien zijn op de website van de SX Sportsclub en in ons online portfolio!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.