In Blog, Tips, VP Nieuws

Strijp-S is een eyecatcher rijker: de LED-Wall aan de zijkant van ons SX kantoorpand. Een enorm scherm, waarop bedrijven in het pand middels video en geanimeerde vormgeving kunnen laten zien wat zij doen en waar zij voor staan. De LED-Wall is zelfs uit de trein goed zichtbaar!

Park Strijp Beheer koos samen met Triple Double, initiatiefnemer van SX Eindhoven, de LED-Wall als speciale toevoeging aan het pand. Sinds november 2014 is de muur, gevuld met ruim 7.000 iColor Flex LEDlampjes van Philips, dagelijks te bewonderen van 6 uur ‘s ochtends tot middernacht.
Er is onder andere een korte promo te zien van ons bedrijf:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/Ledwall_nieuwsbrief_SD.mp4″]

De komst van de Philips LED-Wall op ons pand is ook symbolisch te noemen: ons SX gebouw werd vroeger, onder de naam Glasgebouw, door Philips gebruikt voor de ontwikkeling van gloeilampen. Headerfoto van deze blog: Paul Raats.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.