In Blog, VP Nieuws

Deze week zijn onze cameramannen/editors Rick, Lin Hou en Hans in Singapore voor de Singapore Yacht Show 2015! Dit is de derde keer dat we hier, samen met videopartner YachtsXL, aanwezig zijn. Benieuwd wat onze crew in Singapore gaat meemaken?

Deze aftermovie blikt terug op de Singapore Yacht Show 2014. Wij maakten deze film op locatie in samenwerking met YachtsXL!

Ook fotograaf Michael Denker, waarmee wij door de jaren heen vaak hebben samengewerkt, was aanwezig op de 2014 Show om foto’s te maken. Meer foto’s zijn te vinden op de officiële site van de Singapore Yacht Show.

Dinner

Maserati Openingsceremonie 1

Openingsceremonie 2

Persconferentie

SYS2014 - Opening Party1

SYS2014 - Opening Party2

SYS2014 - Opening Party3

SYS2014 - Opening Party4
SYS2014 1
SYS2014 2
SYS2014 3
SYS 2014 4
Volg Veldkamp Produkties op Twitter voor actuele updates, foto’s en video’s van onze crew in Singapore.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.