In Behind the scenes, Blog, Techniek

De GoPro, u heeft er ongetwijfeld al eens van gehoord! Het grappige kleine cameraatje dat meegaat op skivakanties (zelfs óp ski’s en snowboards), naar het strand (op het surfboard of de zeilboot)… Eigenlijk overal. Hoewel de camera voornamelijk een consumentenproduct is, kunnen wij er ook wat mee. We werken al jaren met GoPro’s en sinds een tijdje bezitten we ook het nieuwste model: de Hero4.

De GoPro Hero4 kan op draaidagen worden ingezet als extra camerastandpunt, vooral op plekken waarbij het normaal gesproken niet of moeilijk mogelijk is om te filmen. Aan de zijkant van een rijdende auto, bijvoorbeeld! Wij zetten de GoPro op dit moment veelvuldig in voor ons project Goederenvervoer, in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. De GoPro ziet tijdens deze draaidagen o.a. de binnenkant van de koelkast, de zijkant van een vrachtwagen op de snelweg, een goederentrein in volle vaart, een vrachtschip dat wacht op een opengaande brug.

Om u een klein voorbeeldje te geven van de mogelijkheden van de GoPro, hebben wij onze kantoorhond Guus voor u op pad gestuurd. Alle shots in deze video zijn gemaakt met de GoPro Hero4:

De mogelijkheden van het kleine cameraatje omvatten o.a.: filmen in 4K, timelapse opnamen, ingebouwde WiFi en bluetooth, nachtfotografie, gelijktijdig opnemen van foto’s en filmbeelden, slowmotion opnamen.

Bij het schrijven van onze concepten en scripts bekijken wij de optie om ook GoPro opnamen in te zetten voor uw draaidag! En misschien wil Guus ook wel een pootje helpen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.