In Blog, VP Nieuws

Ons kantoor is de komende weken alleen via een omleiding op Strijp-S bereikbaar. In verband met een wijziging aan de riolering is een gedeelte van de Torenallee afgesloten en wordt u omgeleid over de parkeerplaats van het Videolab. Ons kantoor en de bijbehorende parkeerplaatsen voor onze klanten zijn wel bereikbaar!

Omleiding Strijp-S

De bovenstaande afbeelding geeft aan welk stuk weg is afgesloten en welke route u rijdt om bij ons gebouw te komen. Mobility-S heeft ons laten weten dat de werkzaamheden 4 weken kunnen gaan duren vanaf 11 mei 2015. Excuses voor het eventuele ongemak!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.