In Behind the scenes, Blog, Nieuwe media, Tips

Sinds april 2015 hebben wij Instagram toegevoegd aan onze social media mix! Als audiovisueel productiehuis leek het ons geschikt om elke dag één van onze visuals te delen. Een still uit een productie, een behind the scenes foto van een draaidag, werkzaamheden op kantoor… Elke werkdag posten we iets nieuws op ons profiel.

Volg ons @veldkampprodukties!

Dit zijn posts die u o.a. voorbij hebt kunnen zien komen:

Ons bedrijf is ook actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. Volgt u ons al?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.