In Behind the scenes, Blog

Vanaf 3 mei is in Duitsland onze TopVintage commercial te zien op de zenders A&E, E!, Sky Cinema, Sky Emotion, TNT Glitz, Sixx en TLC. TopVintage heeft het grootste online aanbod aan retro en vintage kleding van Europa én is bij de Thuiswinkel Awards verkozen tot Beste Webwinkel Mode én Beste Webwinkel Damesmode XL van Nederland! Kijkend op de webshop wordt je al vrolijk van alle kleurige en elegante jurkjes. Bij zo’n bedrijf hoort hoort natuurlijk ook een bijzonder kleurrijke draaidag!

DSC06221

De voorbereidingen van deze draaidag bestonden voornamelijk uit het verzamelen van allerlei props: oude bakelieten telefoons, groene muffins, roze taartschalen, retro camera’s, een grammofoonspeler, brocante bankjes, kersjes en nog veel meer… TopVintage bracht zelfs een kermispaard mee naar de set! Behalve alle props was er natuurlijk ook een overvloed aan TopVintage jurkjes, topjes, rokjes, badpakken, pumps, zonnebrillen, hoedjes, handschoenen, stockings, sieraden en tasjes. Je kan je voorstellen dat de studio behoorlijk vol stond.

DSC06133

Behalve de diverse props, was ook kat Balou even aanwezig tijdens de opnamen. Hij was erg lief en relaxed en liet zich door het model lekker knuffelen. Helaas zie je hem niet terug in de Duitse commercial; er waren te veel mooie beelden om uit te kiezen! Hieronder zie je Balou in actie:

DSC06181 (1)

Tijdens de draaidag waren er twee erg mooie en leuke modellen. Er werd bij elke nieuwe ‘look’ een set om hen heen gebouwd. Deze waren erg creatief in elkaar gezet! Zo was er een setting waarbij model Vanessa onder een frame doorloopt waar allerlei vogelhuisjes aan hangen.

DSC06167

En model Ava danste in de schaduw van een grammofoonplaat:

DSC06155

Wij hebben genoten van deze vrolijke draaidag en dat kan je hopelijk terug zien in het eindresultaat:

Ook in Nederland kan je vanaf 25 mei (een verlengde versie van) de commercial voorbij zien komen op de zender TLC. Deze zal dan ook toegevoegd worden aan ons online portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.