In Behind the scenes, Blog

Voor de Provincie Noord-Brabant gaan we vaak op zoek naar bijzondere locaties in Brabant. Tijdens deze zoektocht kom je er pas achter hoe mooi Nederland eigenlijk is. Als je dan alle mooie plekken op een rij hebt, ga dan maar eens kiezen wat de mooiste is…

P1040922
Dit keer kozen we voor de Biesbosch. Voor de mensen die er nog nooit geweest zijn, ga er een keer heen! Het is een prachtig natuurgebied in Nederland, heerlijk om een zonnige dag door te brengen. In ons geval wilde eigenlijk iedereen wel mee op locatiebezoek.

Daarna was het flink puzzelen en schuiven in onze planning om de mooie Biesbosch ook echt in het zonnetje vast te kunnen leggen. Voor een shoot als deze moeten we goed rekening houden met het weer. Hierdoor maken wij geen planning rondom 1 specifieke draaidag maar maken we gelijk een back-up planning met daarin optie draaidagen. Zo hebben we voor deze shoot de planning meerdere malen aangepast en uiteindelijk was vorige week de perfecte dag!

P1040927
Al werd er tussendoor lekker van de zon genoten, het is op zo’n draaidag ook vooral hard werken. De figuranten in de ene boot en onze crew in de andere. Rick was onze cameraman en Edwin de regisseur die altijd mee kan kijken op een extern scherm. Op afstand werden er instructies gegeven terwijl de bootjes rustig door dobberden over de vele riviertjes. Frank Ikink zorgde deze dag voor het geluid. Het geluid van de boot, de vogels maar veel ook de stilte van de Biesbosch. Om dichterbij de emotie van de figuranten te komen en meer close beelden te draaien klommen Edwin en Rick al varend tussen de boten heen en weer. Gelukkig bleken ze hier heel behendig in en hield iedereen het droog!

Wij roepen altijd dat geen draaidag hetzelfde is en dat hebben we met deze mooie draaidag maar weer eens bewezen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.