In Blog, Fotoblog

Juni was voor ons een feestelijke maand. Zo wonnen we twee awards voor ‘Dit beweegt Brabant’ en waren er teamuitjes naar Guus Meeuwis en de Caveman Run. Hoewel het deze maand af en toe wel erg warm was, moest er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Hoe onze maand verlopen is lees je hieronder.

Festival Awards

Voor de corporate video ‘Dit Beweegt Brabant’ hebben we op het US International Film & Video festival twee awards gewonnen: de tweede prijs in de categorie muziek, de derde prijs in de categorie editing.

En dat moest natuurlijk gevierd worden…

Teamuitjes

Deze maand telde niet één maar zelfs twee teamuitjes. Al vroeg in de maand bracht het team een bezoek aan ‘Groots met een zachte G’ in het PSV stadion, niet ver van ons kantoor. Voorafgaand aan het concert hebben we ook gezamenlijk gedineerd.

Een actiever teamuitje was de Caveman run. Ruim 2,5 uur lang klauterde het team over obstakels en zwoegden de collega’s zich door de modder, met spectaculaire beelden tot gevolg. Heb je de samenvatting van Silva gelezen?

Aan het werk door Europa

In juni zijn we op verschillende plekken in Europa te vinden geweest. Zo was collega Marianne in Brussel en maakte een deel van het team opnames in Lugano, Zwitserland.

Maar ook binnen Nederland waren we voor diverse opdrachtgevers aan het werk. Zo maakten we opnames voor onder andere ZLM, Bluejay, de Huisartsenposten Oost-Brabant…

…en produceerden we een nieuwe video voor Driessen HRM.

In het warme weer hebben we ook opnames gemaakt voor Roompot vakanties. In Summersale TV laat Annika zien wat er allemaal te beleven is op de Roompot Vakantieparken.

Ook op kantoor was het in juni erg warm. Zo maakte onze cameraman Lin Hou een verkoelende timelapse en brachten de onderburen van café de Stip ook een verkoelend ijsje langs.

Hans geeft vorm

Heb je in juni ook de video en blog van Hans gezien? Om jou verder te helpen met je vormgevingskwaliteiten heeft hij vier tips opgesteld om te zorgen dat jouw documenten er de volgende keer beter uitzien. Een korte samenvatting vind je terug in de onderstaande video.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.