In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, Inspiratie, VP Nieuws

Maandelijks geeft junior producer Julie-Renée een fotoverslag van wat Veldkamp Produkties heeft uitgespookt en waar. In het overzicht van november stonden allerlei geheime projecten centraal… Deze maand kunnen we de prachtige resultaten laten zien! Verder: onze cameraman bovenop een ambulance, een prachtige winters uitzicht en een groepsfoto van ons hele team.

Maar laten we eerst beginnen met de conclusie van maandenlang hard werk. Op de Nieuwjaarsreceptie van Philips en PSV werd onze Centennial Moodfilm voor het 100-jarige bestaan gepresenteerd:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

 

In deze blog vertellen wij hoe we terug in de tijd doken voor de geënsceneerde jaren ’50 filmopnamen. Naast het jaren ’50 gezelschap filmden we in het nog te openen Philipsmuseum voor het ontstaan van de gloeilamp en haalden we figuranten uit het hele land naar Eindhoven voor hedendaagse beelden in een moderne woonkamer.

En niet alleen leverden wij in december de Philips&PSV film op… Jeroen was met Brabant Onderneemt ook te vinden in een skybox van het Philipsstadion voor PSV-Twente! Het werd 3-1.

Net als PSV halen wij ook alles uit de kast. We draaiden in december meerdere dagen voor de RAV (Regionale AmbulanceVoorzieningen) en naast het opnemen van stilistische beelden van een afstandje in de sneeuw…

En het opnemen van interviews…

Kroop onze cameraman Florian zelfs óp een ambulance om een GoPro te bevestigen!

De sneeuw was overigens ook uiterst pittoresk vanuit ons kantoor.

En office manager Marianne zorgde tijdens de winterse dagen voor extra vitamientjes. Niet alleen ons team, maar ook klanten op bezoek werden er helemaal happy van!

Maar extreem happy waren we op 5 december. Sinterklaas verraste ons met luxe chocoladeletters van Il Borgo.

Rondom Sinterklaas stond onze agenda centraal om een nieuwe Swiss Sense commercial bestemd voor STER en RTL4. We draaiden in een studio én in een showroom en dit alles in één dag. D.O.P. Robert Berger was present met zijn ED.

In een witte studio filmden we een laboratorium waarin een gloednieuw bed van Swiss Sense wordt getest.

Het uiteindelijke resultaat is te zien op Nederlandse én, vanaf zaterdag 12 januari, Vlaamse televisies:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/swisssense100.mp4″]

 

Ook op televisie verscheen onze E.ON commercial in opdracht van Andere Koek Advertising:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/eoncommercial.mp4″]

 

Maar niet alleen op televisie was ons werk zichtbaar in december. Jeroen schreef twee columns, gepresenteerd in het blad Brabant Breed en in het CCB kwartaalblad.

Daarnaast presenteerde onze animator Hans op ons blog hoe wij met het softwarepakket DaVinci Resolve producties nóg mooier kunnen maken. Deze video, waarin wij recente producties uit ons portfolio gebruiken als voorbeeld, bewijst het meteen:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/webvideo/resolve.mp4″]

 

Het einde van de maand sloten we met het hele team (inclusief partners) af met een gezellig kerst-uitje. We dineerden bij restaurant Park&Pluche en bezochten daarna een voorstelling van improcabaretgroep Op Sterk Water. Wat waren ze goed! Met een inventief podium, live-animatie en minimale voorbereiding wisten ze de hele zaal aan het lachen te krijgen. Het materiaal van de sketches kwam allemaal regelrecht uit het publiek.

Tussen 24 december en 2 januari was ons kantoor gesloten, maar sindsdien zijn we alweer hard aan de slag gegaan met lopende én nieuwe projecten. Wat zal het overzicht van januari ons brengen? Ongetwijfeld weer een hoop mooie producties. U bent dan ook natuurlijk niets anders gewend van de Velkamp Crew!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.