In Blog, Tips, VP Nieuws

Met trots kunnen we melden dat onze corporate moodfilm ‘We Move Your Business’, geproduceerd in opdracht van Eduard Trailers, een certificaat heeft gewonnen voor Creative Excellence op het US International Film & Video Festival! Hét wereldpodium voor opdrachtfilms. Vorig jaar was de centennial moodfilm ‘100 years Philips & PSV’ officieel finalist in de categorie​ Public Relations​, dit jaar heeft de vakjury van het festival de film ‘We Move Your Business’ gewaardeerd met een certificaat voor ‘Creative Excellence’. ​De corporate moodfilm ​werd vorig jaar in opdracht ​van ​Eduard Trailers geproduceerd​ en is uitgebracht in vier verschillende talen​.

Meer dan 1000 i​nzendingen uit 34 landen
Uit meer dan 1000 inzendingen uit 34 landen wereldwijd werd de film voor Eduard Trailers, door een internationale vakjury, geselecteerd in de categorie Advertising/Marketing: Business-to-Business. Vandaag worden de prijzen van de beste films van het jaar uitgereikt in Los Angeles (VS). De film ‘We Move Your Business’ werd vorig jaar ook al geselecteerd en vertoond als één van de beste opdrachtfilms van Nederland op het Nederlands Film Festival Utrecht (NFF 2014) en ook was de film genomineerd voor de vakprijs ‘De Bonk’ van communicatieclub Bourgondië, voor beste reclamecampagne ontwikkeld door of voor bedrijven in Brabant.​

Achtergrond ‘We Move Your Business​’​
Eduard Trailers klopte ​begin vorig jaar ​aan bij Veldkamp Produkties met de vraag om productfilms te maken van​ hun​ verschillende ​aanhangwagens, aanhangers en trailers​, maar Veldkamp Produkties vond ​dat ​’awareness’ een ​hogere prioriteit​ had​. ​D​aarom ​werd ​een voorstel ​gedaan met twee creatieve concepten voor een ​awareness moodfilm én voor ​de gevraagde ​productfilms. Het eerste creatieve concept bracht een bijzonder point of view: ​het centraal stellen van ​de eindgebruiker en niet het eindproduct! Het andere concept voor de moodfilm toont aanhang​wagens, aanhangers en trailers​ als kunstwerken. De klant kon niet kiezen tussen één van de twee concepten en gaf daarom de opdracht om beide moodfilms te maken én ​de​ productfilms. De films werden allen opgeleverd in vier verschillende talen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.