In Blog, Fotoblog

De winter deed goed zijn best in maart. Gelukkig is inmiddels de lente in zicht! Toch leuk om nog even terug te blikken op de afgelopen wintermaand. Wij waren lekker bezig met het opstarten van projecten, maar ook met het draaien van opvallend veel sportieve en/of Brabantse opdrachten!

Creatief met post-its

Maart stond ook in het teken van brainstorms, of eigenlijk post-its! Veel leuke projecten werden opgestart met een intensieve en creatieve brainstorm om zo tot het beste concept te komen. Office manager Marianne heeft ondertussen de post-its weer bijgevuld 😉

Post-its tijdens een brainstormsessie met de klant
Brainstormsessie met de klant
Post-its tijdens een brainstormsessie met de klant

Druk bezig voor JCI Eindhoven

Lekker druk waren we deze maand ook voor JCI Eindhoven. We maakten voor hen een promotievideo, maar ook 3 videoportretten van de finalisten van de BOV award, die zij jaarlijks organiseren. In totaal hadden we voor hen 4 opnamedagen, 2 presentatiemomenten en natuurlijk waren we aanwezig op de BOV award night met de uitreiking van de BOV trofee, waar alle 4 de video’s vertoond werden.

winnaar van de BOV-trofee is Jaap Schuddemat

Sportieve Brabantse Draaidagen

Deze maand stonden de draaidagen opvallend vaak in het teken van sport(ers) en/of Brabant. Zo stonden we o.a op de ijsbaan in Tilburg voor de spoedklus van Ireen Wüst. (Overigens hadden we deze opnames ook best buiten kunnen maken;), want het was buiten kouder dan in de ijshal).

Opnames op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg

In opdracht van Triple Double maakten we voor energiedirect.nl opnames in het PSV stadion. We namen een kijkje op het veld maar ook in de kleedruimtes.

Opnames voor Triple Double in het PSV stadion
Kleedkamers in het PSV stadion

In opdracht van BrabantSport gingen we aan de slag voor Uniek Sporten, waar sporters met een beperking centraal staan.

Opnames in een gymzaal tijdens opnames van Uniek Sporten

Naast deze sportieve draaidagen gingen we o.a ook aan de slag in de werkplaats van van Drunen schoenfabriek en deden we verslag van de talkshow Salon van Gogh in Etten-Leur voor Van Gogh Brabant.

De set van Salon van Gogh
Opnames in de werkplaats van van Drunen schoenfabriek

Leuk weetje: Toevallig werken Van Drunen schoenfabriek en Van Gogh Brabant samen bij de totstandkoming van deze mooie schoenenlijn.

groene van Gogh schoenen
blauwe van Gogh schoenen

En zoals je ziet waren we toch niet alleen in Brabant actief;)

Opnames op station Amsterdam Bijlmer ArenA

Stoelendans op de productieafdeling

Producer Maaike van Boxtel versterkt sinds maart ons team. Eerder stelde ze zich al even voor in deze blog. Ze zit inmiddels al helemaal in de projecten en is lekker bezig.

Producer Maaike aan het werk
Producer Silva met zwangerschapsverlof

Van producer Silva namen we tijdelijk afscheid, want zij is sinds eind maart met zwangerschapsverlof. We wensen haar een heel fijn verlof toe en kijken al uit naar de kraamvisite!

Wij zijn helemaal klaar voor de lente; blaadjes aan de bomen, zonneschijn, langer licht; voor ons als videomakers een mooie periode waar we veel zin in hebben!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit Altered Carbon