In Blog

Je wil video inzetten om een boodschap indrukwekkend en doeltreffend over te brengen, maar opnamen op locatie is door corona momenteel niet mogelijk. Of te veel gedoe met die anderhalve meter regels en allerlei protocollen. En het gebruik van stockbeelden zie je niet voor je? Dan is animatie dé oplossing. Gelukkig heeft het coronavirus nog geen vat kunnen krijgen op onze motion designer Hans Nellen en heeft hij alle computervirussen ook buiten de deur kunnen houden. Hij kan, zonder enige risico, een mooie animatie voor je maken. Voor het hele proces van het maken van animaties is afstand houden namelijk geen enkel probleem.

VisitBrabant Convention Bureau
VisitBrabant Convention Bureau

En dat kunnen animaties zijn zoals we die voor MSD Animal Health hebben gemaakt, maar natuurlijk ook een soort van collage zoals die van Philips Research.
Of gewoon een gave intro. Dit kan ook lekker kort zoals de eerste 5 sec van deze video voor Uniek sporten.Of een animatieserie als social media campagne, zoals voor Van Helden of VisitBrabant.

Neem contact met ons op, dan maken wij een animatie(serie) met impact, zonder corona protocollen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Videopersbericht in een dag